Month: January 2019

#NIAPINKLAKAMON

“Betul ke Evo? Awat pendek semacam? Mana pintu belakang?” soal Saadon Martopo (bukan nama sebenar) yang masih keliru dengan status ...

K1 EXHAUST SPECIALIST

Dalam proses pengubahsuaian, pemasangan sistem ekzos berprestasi tinggi boleh membantu meningkatkan kuasa kenderaan. Ia merupakan kaedah paling mudah dan berkesan, ...

INTEGER R

Selepas berjaya dengan model Integra DC2, Honda kembali memperkenalkan Integra pada tahun 2001, dikenali kenangan nama DC5. Napa bukan DC3 ...

MISI EVO

Jangan keliru! Ini bukan kereta Acik Kosmetik yang keluar bulan lepas, tapi sebuah wagon lain yang jauh lebih rare. Apasal ...

EBBY CUSTOM

Kecoh kejap pasal lampu Passo RM6K beberapa bulan lalu. Kesian mamat tu kecam secara berjemaah, sampai terpaksa tutup laman sosialnya ...

DOLPHIN DARAT II

Hari ini, istilah VTEC turbo bukan lagi asing selepas Honda mengambil keputusan untuk menggunakannya pada model produksi massa. Ikut trend ...

PATIN EVO

Walaupun baru 2 tahun memperkenalkan model Evo VI, Mitsubishi terpaksa akur dengan peraturan FIA yang mengkehendaki mereka menghasilkan sebuah model ...

IMAN G

Ini antara model Perodua yang cukup liat nak jadi murah. Sampai naik uban janggut gua menunggu, tapi harga semasanya tetap ...

SWINDON LEGACY

Mungkin ramai dah tahu yang penghasilan model Civic EP3 Type R versi JDM ini sebenarnya agak unik. Casisnya dibina oleh ...

THE HAWKEYE

Hakikatnya, penguasaan Subaru untuk pasaran sebelah sini taklah besar mana. Macam tak boleh jual, padahal ia cukup dikagumi di Eropah ...

SANG NILA UTAMA

Kerana nila setitik, habis rosak susu sebelanga. Kerana Satria GTi kaler nila baju sekolah ni, habis berpinau mata dibuatnya. Merelit ...

SL*TBERRY

Pada tahun 2002, Nissan mengambil keputusan untuk tidak meneruskan kereta platform S, yang digunakan dengan meluas untuk keluarga Silvia. Zaman ...

Page 1 of 2 12

POPULAR